Kilpailun säännöt joulukuu 2015

Yleisökilpailun säännöt

Kilpailun järjestää Unilever Finland ja Otavamedia.

Voimassaoloaika

Kilpailu on voimassa Suomessa 7.1.2016 asti.

Palkinnot

Kaikkien yhteystietonsa jättäneiden kesken arvomme viidelle onnekkaalle palkintopaketin. Yhden palkinnon arvo on noin 20 euroa. Palkinto toimitetaan voittajan ilmoittamaan osoitteeseen tai lähimpään postitoimipaikkaan.

Osallistumiskelpoisuus

Kilpailuun tulee aina osallistua omalla nimellä ja oikeilla yhteystiedoilla.

Järjestäjän vastuu

Järjestäjä ei ole vastuussa palkinnon aiheuttamasta mahdollisesta vahingosta sen vastaanottamisen jälkeen. Järjestäjän kollektiivinen vastuu ei ylitä näissä virallisissa säännöissä mainitun palkinnon arvoa tai määrää. Palkinnon vastaanottaja vapauttaa järjestäjän, kilpailun yhteistyökumppanit tai edellä mainittujen osapuolten yhteistyökumppanit kaikesta vastuusta, joka koskee vammaa tai vahinkoa, joka aiheutuu tai jonka väitetään aiheutuneen osallistumisesta tähän kilpailuun tai palkinnon lunastamisesta tai käyttämisestä. Järjestäjä ei vastaa tietoteknisistä syistä johtuvista esteistä kilpailuun osallistumiseen.

Ohjeiden vastaiset osallistumiset

Kilpailuohjeiden vastaiset osallistumiset hylätään.

Nimien ja yhteystietojen käyttö

Osallistujien nimiä ja yhteystietoja käytetään edellä mainitun lisäksi vain palkinnon toimittamiseen. Vastaamalla kilpailuun osanottajat sitoutuvat noudattamaan näitä kilpailun virallisia sääntöjä ja järjestäjän päätöksiä. Järjestäjä pidättää itsellään oikeuden sääntömuutoksiin.