Blogihaasteen ja yleisökilpailun säännöt

Kilpailun järjestää Unilever Finland ja Otavamedia.

Voimassaoloaika

Kilpailu on voimassa Suomessa 31.8.2015 asti. Kilpailuun tulee ilmoittautua 26.5.2015 mennessä osoitteessa suvunparasresepti.fi.

Palkinnot

Reseptien muokkaushaasteeseen osallistuneista bloggareista kaksi finalistia voittavat lahjakortit Chez Mariukseen (1. sija 200 € ja 2. sija 100 €) sekä ”Knorr-blogihaasteen voittaja” -badgen blogiinsa. Voittaja julkistetaan pop up –ravintolatapahtumassa 17.9.2015. Palkintoja ei voi vaihtaa eikä muuttaa rahaksi. Vähintään sadan euron palkinnot ilmoitetaan verottajalle ja niiden voittajilta tullaan kysymään pöytäkirjaa varten hetu.

Kilpailuun osallistuminen

  1. Kerro yhteystietosi, blogisi nimi ja osoite 26.5.2014 mennessä alla olevalla lomakkeella. Olethan nopea ilmoittautumisessasi, sillä tuotepakkauksia on rajoitettu määrä.
  2. Lähetämme sinulle ohjeet testaukseen, aikataulun ja Knorr  Fond ”du Chef” –tuotepakkaukset.
  3. Kokeile tuotteita ja kehitä kaksi ruokalajia (esimerkiksi alkupala ja pääruoka, tai pääruoka ja lisuke vähintään kahta Knorr  Fond ”du Chef” –tuotetta hyödyntäen). Lähetä kehittämäsi reseptit meille 24.6.2015 mennessä.
  4. Julkaisemme äänestyssivulla ateriakokonaisuutesi reseptit, kuvat ja blogisi osoitteen 11.8.2015, jolloin yleisö pääsee äänestämään parasta ateriakokonaisuutta. Äänestysaikaa on 31.8.2015 asti.
  5. Julkaise reseptisi myös omassa blogissasi.
  6. Kävijät voivat äänestää voittajaa suvunparasresepti.fi-sivustolla 31.8.2015 asti ja finalistit julkaistaan sivuilla 4.9.2015 mennessä.

Osallistumiskelpoisuus

Osallistujalla on oltava oma blogi. Kilpailuun tulee aina osallistua omalla nimellä ja oikeilla yhteystiedoilla. Kilpailuun lähetetty kuva ja idea tulee olla bloggaajan tekemä ja kuvaama. Kilpailun järjestäjien työntekijät eivät saa osallistua kilpailuun. Palkintojen saajien on oltava yli 18-vuotiaita.

Järjestäjän vastuu

Järjestäjä ei ole vastuussa palkinnon aiheuttamasta mahdollisesta vahingosta sen vastaanottamisen jälkeen. Järjestäjän kollektiivinen vastuu ei ylitä näissä virallisissa säännöissä mainitun palkinnon arvoa tai määrää. Palkinnon vastaanottaja vapauttaa järjestäjän, kilpailun yhteistyökumppanit tai edellä mainittujen osapuolten yhteistyökumppanit kaikesta vastuusta, joka koskee vammaa tai vahinkoa, joka aiheutuu tai jonka väitetään aiheutuneen osallistumisesta tähän kilpailuun tai palkinnon lunastamisesta tai käyttämisestä. Järjestäjä ei vastaa tietoteknisistä syistä johtuvista esteistä kilpailuun osallistumiseen.

Ohjeiden vastaiset osallistumiset

Kilpailuohjeiden vastaiset osallistumiset hylätään.

Nimien ja yhteystietojen käyttö

Voittajien nimet ja kotipaikkakunta julkaistaan internet-osoitteessa suvunparasresepti.fi. Osallistujien nimiä ja yhteystietoja käytetään edellä mainitun lisäksi vain palkinnon toimittamiseen. Osallistujien lähettämää reseptiä sekä kuvia voidaan käyttää myös Otavamedian ja  Knorrin verkkosivuilla sekä Facebook-sivuilla kilpailuun liittyvissä julkaisuissa. Tällöin lähde mainitaan aina. Niitä ei luovuteta kolmansille osapuolille. Viralliset säännöt koskevat kaikkia osallistujia. Vastaamalla kilpailuun osanottajat sitoutuvat noudattamaan näitä kilpailun virallisia sääntöjä ja järjestäjän päätöksiä. Järjestäjä pidättää itsellään oikeuden sääntömuutoksiin.