Knorr Fond ”du Chef” -annosfondit saivat huippuarviot testituloksissa
94 %

94 % testaajista koki, että Knorr Fond ”du Chef” -annosfondit helpottavat ruokien maustamista.

Lähde: Anna.fi:n testiryhmä 11/2015

 


”Olen aina ajatellut, että kasvisliemikuutio ajaa saman asian, mutta olin todellakin väärässä. Annosfondissa on uskomaton määrä makua pienessä koossa. Jatkan edelleen käyttämistä ja ostan jatkossakin Knorrin annosfondeja!”

Maarit, 39, Turku


”Nyt aion siirtyä käyttämään kokonaan annosfondeja. Säilyvät kotona paremmin kuin nestemäiset fondit ja liukenevat nopeammin kuin perinteiset liemikuutiot.”

Lea, 43, Jyväskylä


 

En taida enää muita ostaakaan, kun näiden makuun pääsimme.”

Leena, 51, Kotka


”Kivaa! Muusi sai uutta makua ja ilmettä yrttifondista, lapsenlapset tykkää! Ruoanlaitto sai uutta pontta ja monta maustepurkkia lähti kierrätykseen. Ihan mieletön plussa lisäaineettomuudesta, puhdasta ruokaa. <3  Innoitti kokeilemaan uutta.”

Leena, 57, Pori

Anna.fi:n testiryhmä kokeili Knorr Fond ”du Chef” -annosfondeja kahden viikon ajan. Lue, millaisia kommentteja tuotteesta annettiin ja osallistu kilpailuun, jossa voit voittaa Knorr Fond ”du Chef” -tuotepaketin.

Testiryhmään valittiin 101 testaajaa, jotka käyttivät annosfondeja tuunatakseen omia luottoreseptejään. He testasivat, miltä tutut suosikkimaut maistuivat Knorr Fond ”du Chef”-annosfondeilla maustettuina. Tuotteet eivät sisällä lisättyjä arominvahventeita, säilöntäaineita tai keinotekoisia väriaineita.

Eri puolilla Suomea asuvat, iältään 15–67-vuotiaat testaajamme ovat ahkeria kokkaajia, sillä yli kaksi kolmasosaa heistä laittaa ruokaa vähintään viitenä päivänä viikossa. Noin 90 % testaajista haki uusia makuvivahteita arkiruokiinsa.

Monikäyttöiset annosfondit tuovat hetkessä upeat maut ruokiin

Testaajilta kysyttiin omaa annosfondeista, ja täpärän voiton vei liha-annosfondi. Kana-, tumma naudanliha- ja yrttiannosfondit olivat suosiossa aivan sen kintereillä.

Knorr Fond ”du Chef” liha-annosfondin runsas maku soveltuu täydellisesti liharuokiin, kastikkeisiin, keittoihin, pataruokiin ja paahdettuihin vihanneksiin.  Liha-annosfondia kommentointiin esimerkiksi näin:

”Ihana ravintolamainen, ruskean kastikkeen maku.” Maarit, 39,Turku

”Monipuolinen käyttää ja antaa mahtavan maun.” Arja, 57, Siilinjärvi

”Sopii lähes kaikkiin kastikkeisiin.” Maarit, 38, Joensuu

Knorr Fond ”du Chef” kana-annosfondin pyöristetty maku sopii etenkin siipikarjaruokiin ja on omiaan myös vihannesten, pastan ja riisin kanssa. Se antaa makua myös piirakoihin ja marinadeihin.

”Herkullinen aromi korostaa kanan makua.” Lea, 43, Jyväskylä

”En ole koskaan syönyt niin hyvää kanakeittoa kuin nyt.” Kimmo, Helsinki

”Sopi monipuolisesti moneen muuhunkin kuin kanaruokiin, sitä laitettiin pastan keitinveteen ja vaikka mihin.”

Katja, 32, Tampere

”Pisaraakaan kastikkeesta ei jäänyt jäljelle”

Intensiivisen, herkullisen täyteläisen makuinen Knorr Fond ”du Chef” tumma naudanliha-annosfondi on omiaan esimerkiksi patoihin ja liharuokiin.

”Antoi erittäin hyvän säväyksen liharulliin, joita olen tehnyt vuosia. Mies sanoi, liharullien loputtua että älä heitä tuota kastiketta pois, vaan hän haluaa syödä sen perunoiden kanssa :). Paistoin pekonia kastikkeen joukkoon ja pisaraakaan ei jäänyt!” Pia, 40, Lempäälä

”Oli kaikkein vahvimman makuinen, hyvä ja täyteläinen ja jätti kastikkeeseen hienon kiiltävän ominaisuuden.” Sari, 52, Helsinki

”Todella hyvä oli ainakin voileipäkakun kostutukseen, maku ihana.” Mirva, 35, Oulu

Knorr Fond ”du Chef” Herbs on vivahteikas yrttiannosfondi, joka liukenee helposti ruoan sekaan. Se sopii erinomaisesti pastan, risoton, kanan tai vaikka kastikkeen joukkoon.

”Tykkään yrteistä, ja tässä maut tulivat jotenkin paremmin esiin kuin kuivayrttejä käytettäessä.” Annika, 22, Tuomioja

”Ihana yrttien maku helposti.” Leena, 51, Kotka

”Kävi lähes kaikkeen.” Sanna, 42, Helsinki

Annosfondit sulavat ruokaan nopeasti

Annosfondien täyteläinen maku syntyy, kun kaikki ainesosat muhivat hitaasti oikealla lämmöllä tuntikausia. Testaajien enemmistön mielestä ne käyvät lähes kaikkiin ruokiin.

Annosfondit sulavat helposti ruoan sekaan, minkä vuoksi ruoan maustaminen käy kirjaimellisesti käden käänteessä. Tämän suurin osa testaajista toi tämän esiin testivastauksissaan.

”Liukenee nopeasti ja antaa makua heti.” Kati, 39, Kuopio

”Ovat käteviä käyttää, koska ovat yksittäispakattuja. Ei tarvitse murehtia monien maustepurkkien kanssa. Todella helppoa ja vaivatonta.” Sari, 52, Helsinki

Puhtaat lisäaineettomat maut saivat kiitosta

Moni arvosti suuresti myös tuotteiden lisäaineettomuutta ja puhtaita makuja. Annosfondien suolapitoisuus vaihtelee tuotekohtaisesti, ja muuta suolaa ei tarvitse yleensä enää lisätä ruokaan.

Annosfondien valikoimaa pidettiin runsaana, mutta testaajat toivoivat joukkoon myös uusia makuja, kuten riista- ja aasialaisfondin.

Voita Knorr Fond ”du Chef” -tuotepaketti!

Osallistuminen

Osallistu kilpailuun ja kokeile Knorr Fond ”du Chef” -annosfondeja itse! Kaikkien yhteystietonsa jättäneiden kesken arvomme viidelle onnekkaalle palkintopaketin. Yhden palkinnon arvo on noin 20 euroa.

Kilpailun säännöt.

Kilpailu päättyi 7.1.2016.

 

Palkinnot

  • 2 pakettia Knorr Fond ”du Chef” -yrttiannosfondia
  • 1 paketti Knorr Fond ”du Chef” -kala-annosfondia
  • 2 pakettia Knorr Fond ”du Chef -kana-annosfondia
  • 2 pakettia Knorr Fond ”du Chef”-liha-annosfondia
  • 1 paketti Knorr Fond ”du Chef” -tumma naudanliha-annosfondia
  • 1 paketti Knorr Fond ”du Chef -kasvisannosfondia

Tuotetietoa Knorr  Fond ”du Chef” -annosfondeista

Knorr  Fond ”du Chef” on tiivistetty ja korkealaatuinen fondi, joka on valmistettu huolella valituista raaka-aineista. Knorr Fond ”du Chef” liukenee helposti kiehuvaan veteen muodostaen maukkaan liemen. Sitä voi myös lisätä suoraan ruokaan korostamaan ruoan luonnollisia makuja.  Fond ”du Chef” –tuotteet eivät sisällä lisättyjä arominvahventeita, säilöntäaineita tai keinotekoisia väriaineita.

Vaihtoehtoja on kuusi: kana-, liha-, kasvis-, kala-, tumma liha- ja yrtti annosfondi.

1 kommentti

Kommentoi