Mukana maku: Simon jauhelihapihvit ja sekavihannes-spaghetti yrttisellä punaviini-sipulikastikkeella

Mukana maku: Simon jauhelihapihvit ja sekavihannes-spaghetti yrttisellä punaviini-sipulikastikkeella

Simon jauhelihapihvit

5 henkilölle

Ainekset:

400 g naudan jauhelihaa
1 kananmuna
½ dl korppujauhoja
2 rkl vettä
1 Knorr Fond ”du Chef” Rich Beef  -annosfondi
½ tl suolaa
2 g mustapippuria
ruokaöljyä paistamiseen

Valmistusohje:

Liota annosfondi 2 lähes kiehuvaan veteen (2 rkl), anna jäähtyä kunnolla. Sekoita korppujauhot, kananmuna, liotettu Rich Beef  -annosfondi, suola ja mustapippuri, anna vetäytyä 30 minuuttia. Muotoile massasta 5 pihviä, paista ne runsaassa ruokaöljyssä niin että ovat kunnolla ruskeat.

Sekavihannes-spaghetti ja yrttinen punaviini-sipulikastike

Ainekset:

Sekavihannes-spaghetti:

150 g spaghettia (kuivana)
1 Knorr Fond ”du Chef” Vegetable -annosfondi
1 pussi (250g) pakastettuja sekavihanneksia (kukkakaali, porkkana, vihreä papu ja herne)

Yrttinen punaviini-sipulikastike:

1 pieni sipuli
1 Knorr Fond ”du Chef” Herbs -annosfondi
2 ½ dl punaviiniä
½ tl suolaa
2 tl hunajaa
2 g mustapippuria
1 rkl kastikemaizenaa
ruokaöljyä paistamiseen

Valmistusohje:

Ota sekavihannekset sulamaan. Keitä spaghetti lähes kypsäksi (-2 minuuttia keitto-ohjeesta), valuta se niin, että kattilan pohjaan jää n. ½ – 1 dl vettä. Lisää Vegetable-annosfondi ja sekoita kunnolla, lisää sulatetut pakastevihannekset ja anna hauta alhaisella lämmöllä 2-3 min.

Pilko sipuli, laita paistinpannuun tai kasariin sen verran ruokaöljyä että pohja peittyy, paista sipuleita kunnes niissä on väriä. Lisää punaviini, Herbs-annosfondi , suola, mustapippuri ja hunaja, anna kiehua, lisää kastikemaizena ja anna kiehua hiljalleen kunnes kastike on sopivan paksua.

Blogin osoite: Mukana maku

FOND “DU CHEF” HERBS

FOND “DU CHEF” FISH

FOND “DU CHEF” CHICKEN

FOND “DU CHEF” BEEF

FOND “DU CHEF” RICH BEEF

FOND “DU CHEF” VEGETABLE

0 kommenttia

Kommentoi