Ruokabloggari,
paljasta meille sukusi paras resepti ja osallistu kilpailuun!

 Knorr ja Anna&Ellit haastavat ruokabloggaajat luomaan kahden ruokalajin ateriakokonaisuuden teemalla suvun paras resepti.
Kaksi finalistibloggaria palkitaan Chez Mariuksen lahjakorteilla.

Finalistit toimivat myös Otavamedian pop up -ravintolan kokkeina. Finalistit valmistavat ateriakokonaisuuden arvovaltaiselle raadille ja haluamilleen ystävilleen, sukulaisilleen tai lukijoilleen Otavamedian studiokeittiössä. Finalistit pääsevät kokkaamaan tiloihin, joissa Otavamedian lehtienkin ruokajutut kuvataan. Tarjolla on siis merkittävää näkyvyyttä blogillesi, mahdollisuus toimia yksi ilta ravintoloitsijana sekä tehdä kunniaa sukusi resepteille.

Ammattitaitoinen raati arvostelee finalistien ateriakokonaisuudet ja valitsee voittajan. Tilaisuus videoidaan ja videot jaetaan Otavamedian ja Knorrin sivustoilla. Voittaja saa 200 euron ja toiseksi tullut 100 euron lahjakortin Chez Mariukseen.

Knorr suvun paras resepti -kilpailun ohjeet:

Osallistuminen

Ilmoittaudu mukaan 26.5.2015 mennessä kirjoittamalla alla olevaan lomakkeeseen blogisi tiedot ja postiosoitteesi, johon voimme lähettää kilpailussa käytettävät Knorr  Fond ”du Chef” -tuotteet sekä lahjakortin ruokakauppaan. Olemalla nopea ilmoittautumisessa, varmistat osallistumisesi kilpailuun.

 

Toteutus

Kun olet kokeillut tuotteita ja kehittänyt kaksi ruokalajia, esimerkiksi alkupalan ja pääruoan tai pääruoan ja lisukkeen Knorr Fond ”du Chef” -tuotteista, lähetä reseptisi meille kuvan/kuvien kera 24.6.2015 mennessä osoitteeseen ellit@otavamedia.fi. Sinun tulee hyödyntää laatimissasi ruokalajeissa vähintään kahta Knorr Fond ”du Chef” -fondia ja pitää mielessäsi suvun paras resepti -teema.

Äänestys

Julkaisemme äänestyssivulla ateriakokonaisuutesi reseptit, kuvat ja blogisi osoitteen 11.8.2015, jolloin yleisö pääsee äänestämään parasta ateriakokonaisuutta. Äänestysaikaa on 31.8.2015 asti.

Saat lisänäkyvyyttä blogillesi, sillä kilpailuun lähettämääsi reseptiä sekä kuvia voidaan käyttää myös Otavamedian ja  Knorr verkkosivuilla sekä Facebook-sivuilla.

Ilmoittaudu tästä:

Blogin nimi ja osoite

Sivun katselut per viikko (ei pakollinen)

Nimesi (pakollinen)

Sähköpostisi (pakollinen)

Postiosoitteesi

Puhelinnumerosi

Tuotetietoa Knorr  Fond ”du Chef” -annosfondeista

Knorr  Fond ”du Chef” on tiivistetty ja korkealaatuinen fondi, joka on valmistettu huolella valituista raaka-aineista. Knorr Fond ”du Chef” liukenee helposti kiehuvaan veteen muodostaen maukkaan liemen. Sitä voi myös lisätä suoraan ruokaan korostamaan ruoan luonnollisia makuja.  Fond ”du Chef” –tuotteet eivät sisällä lisättyjä arominvahventeita, säilöntäaineita tai keinotekoisia väriaineita.

Vaihtoehtoja on kuusi: kana-, liha-, kasvis-, kala-, tumma liha- ja yrtti annosfondi.

Blogihaasteen ja kilpailun viralliset säännöt. Lue lisää>