Rokkaava kokki: Mamman pihvipaisti ja lanttu-porkkanakuutiot

Mamman pihvipaisti ja lanttu-porkkanakuutiot

Ainekset:

Mamman pihvipaisti:

1,2 kg naudan tai porsaan kulma- tai ulkopaistia
100 g voita
1 dl vehnäjauhoja
1 L vettä
2 Knorr Fond ”du Chef” Rich Beef
suolaa ja valkopippuria

Lanttu-porkkanakuutiot:

500 g lanttua
500 g porkkanaa
2 Knorr Fond ”du Chef” Herbs
vettä
voisulaa

Valmistusohje:

Poista paistista kalvot. Kuivaa ja leikkaa paisti sentin paksuisiksi pihveiksi. Paista pihvien pinnat pannulla. Mausta pihvit suolalla ja valkopippurilla. Sulata ja kuumenna voi padassa. Lisää jauhot ja paahda ruskeaksi. Lisää kuuma vesi ja sekoita tasaiseksi. Kun kastike kiehuu, lisää annosfondit ja pihvit. Anna hautua miedolla lämmöllä 2-3 tuntia.

Kuori ja kuutioi juurekset. Laita juurekset ja annosfondit kattilaan. Lisää vettä sen verran että juurekset peittyvät. Keitä kannen alla kypsäksi. Kaada vesi pois ja sekoita joukkoon voisula.

FOND “DU CHEF” HERBS

FOND “DU CHEF” FISH

FOND “DU CHEF” CHICKEN

FOND “DU CHEF” BEEF

FOND “DU CHEF” RICH BEEF

FOND “DU CHEF” VEGETABLE

0 kommenttia

Kommentoi