Tanja K & gänget: Tomaatti-vuohenjuustokeitto ja rapuja

Tomaatti-vuohenjuustokeitto

4 henkilölle

Ainekset:

2 x 500 g tomaattimurskaa
1 kpl chili
2 valkosipulinkynttä
200 g vuohenjuustoa
2 kpl Knorr kasvisfondia
ruokakermaa
suolaa
pippurisekoitusta
basilikaa

Valmistusohje:

Kiehauta tomaattimurska kattilassa. Lisää hienonnettua chiliä sekä valkosipulia ja anna kiehua 5 minuuttia.

Lisää vuohenjuustot ja anna kiehua vielä 5 minuuttia.

Mausta ruokakermalla, suolalla, pippurisekoituksella, ja sokerilla. Soseuta tasaiseksi ja koristele basilikalla. Tarjoile tuoreen leivän kanssa.

Ravut

Ainekset:

1 kg keitettyjä pakastettuja rapuja (sulatettuna)

Liemi:

2,5 l vettä
0,5 l gluteenitonta kevyt olutta
0,75 dl merisuolaa
3 palaa sokeria
1 kpl Knorr Fond ”du Chef” Herbs
tillikruunuja (tai tuoretta tilliä, jos kruunuja ei ole saatavana)
Limeä

Valmistusohje:

Aseta sulatetut ravut isoon astiaan

Mittaa kattilaan vesi, olut, suola, sokeri ja yrttifondi. Kuumenna kiehuvaksi.

Lisää tilli ja anna kiehua 5 minuuttia.

Kaada kiehuva liemi rapujen päälle.

Anna seisoa kylmässä yön yli seuraavaan päivään. Valuta ravut ennen tarjoilua. Tarjoile paahtoleivän, tillivoin ja limen kanssa.

 

FOND “DU CHEF” HERBS

FOND “DU CHEF” FISH

FOND “DU CHEF” CHICKEN

FOND “DU CHEF” BEEF

FOND “DU CHEF” RICH BEEF

FOND “DU CHEF” VEGETABLE

0 kommenttia

Kommentoi